Super god Body SDS behadnling

af Kasper
Super god Body SDS behandling. Markus ved hvad han gør. Er meget nærværende og indfølende og god at snakke med. Han møder mig lige hvor jeg er uden at have ambitioner på mine vegne. Han har hjulpet mig med knæ, nakke og skulder med stor succes.


Er som født på ny

af Brian
Er som født på ny! Markus er et meget behageligt menneske og man føler sig tryg i hans nærvær.


Sovet uden smerter for første gang i årevis

af Milo
Jeg har efter første behandling, for første gang i årevis sovet en hel nat uden at vågne af smerter.


Et skridt tættere på balance i kroppen

af Kristine
Med et aktivt sportsliv og en indstilling om at alt kan trænes væk, har jeg gennem længere tid oplevet at kroppen siger mere og mere fra med forskellige skavanker. Efter at have været til fysioterapi, kiropraktor, akupunktur, zoneterapi, massage og kranio sakral terapi, var håbet efterhånden opgivet.
Efter min behandling hos Markus er håbet dog genoptaget. Han fik fat i nogle spændinger jeg ikke vidste jeg havde og efter behandlingen var jeg faktisk rystet over intensiteten i behandlingen.
Jeg har allerede booket næste behandling og kan mærke at jeg er et skridt tættere på at få balance i kroppen igen!
Anmeldelser
Sportsskader og kropsterapi

Kan klart anbefales

Af Lars
Har igennem flere år besøgt et utal af forskellige behandler uden resultat. Det blev ændret ved mine besøg hos Markus. Her fik Markus hurtigt sporet sig ind på mig og den behandling der skulle til. Så jeg nu ingen problemer med min skulder har. Han er utrolig behagelig og super dygtig. Kan kun sende mine bedste anbefalinger.


Jeg er hooked

Af Maria
Efter at have gået med nogle fysiske problemer gennem flere år og arbejdet med øvelser og genoptræning hos både fysioterapeut og kiropraktor af flere omgange, begyndte jeg til behandlinger hos Markus. Ikke bare kan jeg mærke de fysiske forbedringer, men det er også som om jeg er blevet adskillige kilo lettere mentalt. Alt det jeg ikke har kunnet sætte ord på, alt det svære, det der er lagret ubevidst bliver der stille og roligt løst op for. Jeg er hooked. Behandlingerne hos Markus er simpelthen sat i mit budget for 2018.

Bookede en tid som supplement

Af Jan
Jeg så MarkusPhilips opslag på Facebook, og det fik mig til at tænke på en udsendelse, jeg havde set i fjernsynet, hvor et par kendte mennesker prøvede Body SDS, og tydeligt mærkede effekten. Da jeg har gået med et skulderproblem, som ikke er blevet fjernet ved behandling hos en kiropraktor, bookede jeg tid hos Markus som supplement, og det har jeg ikke fortrudt. Jeg mærker tydeligt, at der bliver løst op for spændinger i hele kroppen. Markus er god til at spore sig ind på, hvor han skal sætte ind.


Første behandling var et vendepunkt

Af Rikke
Blev anbefalet Markus af min gode ironmann-veninde. Mit liv var i ubalance skilsmisse, sygt barn, rod i følelsesregisteret og en møg stresset krop. Markus mødte mig da jeg var langt nede og min krop svarede igen med smerter og voldsom ubehag.
Første behandling var et vendepunkt. Markus var professionel og fik løst op så jeg følte en vild boblen i kroppen og mine muskler kom i gang igen... TAK
Anden behandling kom dybere, da jeg var på vej tilbage i balance og min angst var blevet minimeret. Markus har lært mig at få trukket luft ind og blæst lortet ud i stedet for at holde på skidtet. Fantastisk!
Tredje behandling glæder jeg mig til i januar 2018.
Skulderskade
MarkusPhilip.dk - Kropsterapi
Klinik for Body SDS behandling
Jernbanevej 3A st th | 2800 Kgs. Lyngby | +45 5168 4149
Info@markusphilip.dk | Mobilepay: 46180 | CVR-nr: 38354809
Shares
Share This