"Blog"

Her vil jeg i ny og næ skrive om mine erfaringer, tanker og min viden omkring krop, sind, kost og kropsterapi.

Om at trække vejret

Husker du at trække vejret? Ja! tænker du nok og selvfølgelig gør du det. Men Trækker du vejret helt ned i maven eller stopper luften i toppen brystkassen?

Det dybe åndedræt, hvor maven udspiles er en af de bedste måder du selv kan skabe kontakt til din krop og dens fantastiske ressourcetank. Har du nogensinde set en baby eller et lille barn trække vejret? – Når små børn trækker vejret udspiles deres mave, det er vi nemlig designet til at gøre.

Sorg, ked-af-det-hed og nutiden stressede hverdag kan gøre det svært for os at trække vejret som moder natur har tiltænkt det. Men hvis du er bevidst om din vejrtrækning, kan du faktisk over relativ kort tid genoprette den naturlige måde at trække vejret på. Når normaltilstanden er genoprettet og undervejs dertil, vil du mærke et øget energiniveau, mindsket stressniveau og en tættere kontakt til din krop, dens behov og dine følelser.

Kender du det når du sidder i kø i myldretrafikken og bander de andre bilister langt væk?

Kender du det når du ikke kan sove og du ligger og vender og drejer dig? Kender du det når stressen rammer dig, om det så er på arbejdet eller der hjemme? Der er tusind ting der skal nås og det hele kører rundt oppe i hovedet, alting bliver gjort halvt.

Prøv at trække vejret dybt! – Ind igennem næsen, helt ned i bunden at lungerne, lad maven udspile sig og så tilbage, ud igennem munden, optimalt set med en dyb sukkende lyd.
Prøv at give slip på dine spændinger hver gang du puster ud og vær opmærksom på din krops signaler.
Pludselig føles det hele meget mere overskueligt, du lader køen være køen skruer op for musikken, synger med og trommer på rettet. Roen rammer din krop og pludselig forsvinder du ind i drømmeland. Tankerne finder tilbage til deres rette orden og du har pludselig overblik.
Måske virker det ikke første gang, men giv ikke op! – Vejrtrækning er virkelig et kraftfuld og effektivt middel! Det kan tage noget tid at genopdage den rigtige måde at gøre det på, men når du har opdaget den, giver du aldrig slip på den igen!

Under mine behandlinger arbejder jeg, i samarbejde med dig, med netop denne vejtrækning. Undervejs guider jeg dig ind i vejrtrækningen og til hvordan du kan give slip på muskulære og psykiske spændinger så du får det optimale ud af behandlingen. Samtidig søger jeg at øge din bevidsthed om netop vejrtrækningen så du kan tage din genopdagede evne med dig hjem.
MarkusPhilip.dk - Kropsterapi
Klinik for Body SDS behandling
Jernbanevej 3A st th | 2800 Kgs. Lyngby | +45 5168 4149
Info@markusphilip.dk | Mobilepay: 46180 | CVR-nr: 38354809
Shares
Share This